Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet väl om att det var du

som lärde mig allt jag kan om kärlekens alla konster
Att det var du som tog mig med storm
och gjorde mig till en man
Från pojke till man
För det du gjorde med mig trodde jag inte ens existerade
Visste inte ens om att man kunde göra si eller så
för att få det att fungera
För att få det att gå
Men efter du hade gett mig några lektioner om älgskogens
alla konster började jag att förstå hur trevligt
och skönt man kan ha det om man är två
Så nu när jag ändå är här och besöker dig så kan vi väl
ändå träna lite med varandra
och passa på?

Okej då: svarar hon

Så trevligt: svarar han...

Ken Cassel
8/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-08 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel