Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rudolf Urban Niklas Kalle Adam

En tvångsonanist ifrån Landen
Ville räddas av heliga anden
Han for till Vadstena
Och där, mol allena
Han frälste sig själv medelst handen




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-08 19:24



Bookmark and Share


  Stay Golden
Exciting poetry :P
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande