Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmonicata


Jag drar mig inte att

ljuda skarpögda ord.

Men blåser hellre

en harmonicata.

Munspel som munspel

en luftig metod.

Toner på tiljan

framför att prata.


När nu våren oss nalkas

bland kustnära ting

blir visionerna blad

och livsnerver stammar.

Andas, blås ut och

spring mot Ulla spring.

Bellmanska stampen

munorglar jammar.




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-08 21:52



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Bellmanskt harmonicaspel
att njuta av
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP