Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Edens lustgård


om kvinnan får inta sin naturliga position
om mannen dyrkar kvinnan som sig bör

ju starkare gudinnetron som är
ju paradisiskare det är





























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-09 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ditt sensuella sinne berör.
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP