Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsmöte

Du vet att själarna är gamla vänner
när allt känns rätt vid första mötet.
När en blick räcker för att veta
och orden bara bubblar fram.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-09 07:50



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
just


denna vackra visshet
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP