Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen rabatt

 

där nedanför försvinner synen

se dig om

 

och kvällar när röster sticks

saliven tjocknar

 

och du

som jag svek




Fri vers av cilax VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-04-09 08:46



Bookmark and Share


  objekt3
Lot!
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt