Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var syns glädjen?

Syntes din glädje i ögonen, eller i hela din varelse?




Bunden vers av Mim
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-09 09:26



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
En enkel fråga. Men den ger kollossalt mycket att tänka på
2018-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Beklagar dubbelexponeringen.
2018-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Man är inte alltid glad.
Mycket enkelt.
2018-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Man är inte alltid glad.
Mycket enkelt.
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Mim