Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken kultur Vilken Hit!?

Är det en kultur(Något som är tydligt!), att påslakan inte får vara skrynkliga när de säljs i butik?
Är det samma regel som att man inte (generellt) inte går ut med knullrufs i håret?
Men angående påslakan, varför inte tillverka påslakan i wrinklat tyg?
Wrinklat tyg finns ju för kläder!
Frågan är; vilken hit det blev!?




Bunden vers av Mim
Läst 181 gånger
Publicerad 2018-04-09 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim