Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är bra

Det är bra.
Och jag kan känna att det är bra fast att jag också kan känna att jag vill ha...
...annat.
Men det är bra för jag får vilja annat utan att det inte är bra.

De säger att man inte kan vara mer än 100% men jag är både Svensk och högerhänt.
Både Din och Drömmande.

Och det är lättare att älska när man får vara sig själv.
Lättare att göra saker man får öva på oftare.
Lättare att svepas med och vara din version av mig med dig om jag vet att det inte är den enda versionen jag får vara.

Det kan vara vad det är om det inte behöver vara allt.




Övriga genrer av pyre
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-09 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre