Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandets nytta...

Att skriva av sig
är att förlösa sig själv
ta fatt i allt i ens inre
som hänger kvar
sen gamla da´r
skriva av sig
är att göra sig fri
få börja om
se sig om
vad var
det nu
som kom...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-09 12:29



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Exakt så....bra!
2018-04-11

  Rise Little One
Så klart med syfte av skrivandet.
2018-04-09

  lodjuret/seglare VIP
Vad skall en annars med penna och papper till? Vika en svala eller en kinesisk drake? En text som andas som en sorts mental dans eller strike i bowling, en strut glass eller en pucko i krystet... pinna på med pennan, människa.
2018-04-09

    Dan Myrbeck
Ja. Bra uttryckt.
2018-04-09

  Solstrale VIP
Så rätt på alla sätt! :)
2018-04-09

  Eva Langrath VIP
På pricken
2018-04-09

  ULJO
Huvudet på spiken om nyttan med att skriva och uttrycka sig.
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt