Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I have every right to scream

....vad vet Du om min temp 
i helvetet hur det svider i min panna
vem är du att döma mig, 
identifiera och scanna
din härskarteknik 
projicerar bestämt 
att jag skulle va martyr
- öööh hörrödu, 
baserar du det 
på nätets massiva hatlektyr
lägg inte stämpeln på mig 
i ett fack iklädd som offerkofta
I have every right to scream, 
lägg ner, fan nu ska du softa...




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-09 13:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Den här satte ord på motståndets frustration... Gillas och med stark igenkänning tar jag den in...
2018-04-09

  AKT VIP
Känner igen känslan
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale