Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart bläck

 

När mitt blod byts till svart bläck,

när varje andetag utan dig gör ont.

 

När dina ord,

lämnar tunga regnsvansar i bröstet. 

 

När alla tankar vänds inåt,

känns vägen tillbaka så oändligt lång.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-09 14:04



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Upplever en frisk vind i detta vemod, styrka, livskraft. Regnsvansar är magi, som vänder vindar!
2018-04-25

  Stisse
Smärtsamt vackert och berörande.
2018-04-10

  Ingrid Trolle
Stark berörande
text
2018-04-10

  Nina Nightwish
Underbar, berörande text
2018-04-09

  ULJO
Så starka ord. Berör
2018-04-09

  Lena Själsöga Keijser
dessa bilder berör starkt
levandegör
trots det jag upplever genom dina bilder säger jag att jag tycker om
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP