Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minerat område

 

 

Som ett vitt lakan

som lyfter av vinden

över gammalt bråte

 

Skymtar

Osynliga små ögon 

 

Du är inte den som ska blottlägga smärtan 

 

Vik undan och låt ängslan

dra sin slöja över sej igen

 

En vind kan tillta i kraft

Och du vill inte ha det som ligger under lakanet

kastat uti stormstyrka

Över dej 

 

Nej... du är inte den som ska blottlägga ångest 

 

Hon har funnit sej tillrätta

Uti vackra slöjors smeksamma rörelser

 

Ångra dej

Djupt... och snabbt

 

Och beträd aldrig denna mark igen 

 

Nästa gång vinden lyfter lakanet

kan du bara förnimma

blott ett minne

 

Av vad som kunde ha varit 




Övriga genrer av Howlit
Läst 637 gånger
Publicerad 2006-06-06 12:30



Bookmark and Share


    Xena
Oerhört berörande text
djup, skön
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit