Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomstro

vatten-
tornet
må ske

med vidunderlig utsikt
att det går att se långtifrån
inte att tala om

akustiken
inuti bortom vattnet
(även Bach ryms)

det blottar tänderna
då och då

kanske homeriskt
i skratt

det släpper ut uråldriga andetag

ibland tar det sig en titt

någon annanstans

då är det tomt
vid horisonten




Fri vers av Sylvia_Ge
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-09 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sylvia_Ge