Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner

undrar vad du gör
vem du träffar
vilken bar ni sitter på
vad ni pratar om
har du pratat om mig med dina vänner
har du sagt till dem vad du känner
hur många snus har du kvar i dosan
har du bokat dendär tatueringstiden än
hur går det på kursen
kände du elektriciteten
som jag känner när jag ser på dig
tänker du på mig
undrar du också
saker om mig
har det varit stressigt på jobbet idag
har du på dig dom nya byxorna, som du köpte med mig
eller vad min bästa låt är just nu

kanske undrar du inte
och det känns i mig




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-09 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans