Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagsnotering

 

smältporlet

får mig att längta

till skogen med gläntan

jag inte vet

var den är

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-09 22:57



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt som väcker längtan. Smältporlet är en sanslöst finns beskrivning.
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg