Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det är

 

Ska säga som det är 

Men det är bara det att jag inte vet hur är det

När det är "som det är"  

För det är aldrig så som jag vill att det ska vara 

Därför tänker jag fortsätta med

Att inte säga som det är 

Om det som är




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-02 12:12



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hur det nu är,är det aldrig som det ska vara,hur nu det är.
2018-06-02

  Gunnar Hilén VIP
På pricken. Så är det !
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP