Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldmakaren

Vitt brus
universums standard säkrar
frånvaron av tomrum
skrivet på ditt himlablad
boklöst lästes av barnet.

Vitt brus
när månen blir mörk
sigma n minus ett
tyngdlös faller natten
ljus som dagen
med otorkade tårar.

Vitt brus
frånvaron som standard
avvikande gapar tomrum
tyngdlöst kan ljuset
aldrig dö i mörkrets famn.

© Bosse 10 april 2018.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-10 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten