Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aura farväl


En svallvåg gick genom mitt bröst.

Det var någonting skumt med henne.
Det kändes inte rätt rätt.

Hennes närvaro saknade efterklang.
Auran gav rymden saknad.

Som om rummet vek sig,
gick ut
när hon kom in.

Eller så var det bara

det sista rosenbladet
som hon ryckte ut
ur mitt hjärta
och kysste farväl.




Fri vers av Adonis
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-10 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adonis