Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelflöjt

Ännu dröjer
mörkret kvar

bort igenom
hörs en fågelflöjt

i guld den manar
solen sjunga

sin sång om
tilliten

dess mörka
dräkt är natten

dess näbb
är gryningen




Fri vers av Petter Wingren
Läst 369 gånger
Publicerad 2018-04-10 05:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finstämd poesi om ljus och mörker. Jag tycker den innehåller något mycket vackert, nämligen förtröstan.
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren