Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla våra dagar i livet

Alla våra dagar i livet lämnar spår
minnets vägar som vi kan gå
sommarens stigar
väntar och lockar
kom med oss ut
till det lyckliga landet
som var då




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-10 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP