Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar namn och är objekt

Du är man,
och jag är kvinna
Du vet inget om min könsvärld
Där jag saknar namn och är objekt
Vad jag som kvinna får utstå
Jag har inget namn - jag heter "Milf"
Jag heter "Raring" och "Gumman"
Oh, hallå "sexy", lilla "katt"

Jag står "Ensam"
med mitt kompisgäng och snackar
Eller på ett dansgolv
Då kommer Tuppen fram
vars ögon ej kan läsa
vars sinnen är i konkurs
Han tar på min kropp som att det är rea,
fritt fram att plocka
En "Ensam" äldre" bland flera,
som Du din kåta man vill rocka
Ser dig vandra från bord till bord,
i förhoppning om ett ligg

Du tar en sup, du tar du två för att våga
Annars vågar du inte fråga
Ordspyan faller ur din läpp
Säger jag nej är jag en hora
Pass opp mannen
Rör mig ej
Min kropp är ej för dig
Är ingen affär
Inget utställningsobjekt
Du får inte röra fritt på min kropp
Kan du respektera det




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 395 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-10 11:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch, ja, många- allt för många - gör inte det
2018-04-14

  Valkyria-Fatale
En sanning för många utsatta kvinnor.
2018-04-10

  AKT VIP
EN intressant betraktelse!
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale