Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var dig själv, flyg utan mattan


Aladdin

andas in
känner efter
vad som bubblar upp till ytan

Aladdin
det var så mäktigt
att se dig på mattan flyga

i den varma vind
med din prinsessa
men hon såg bara din yta

förtrollad blind
inte äkta
när du lovade att sluta att

försöka vara någon annan
hon sa: det går att älska tjuvar

så tillslut så fann han
man kan utan mattan flyga

det fick Anden att rysa <3




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-10 11:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den här gillade jag skarpt!
kul variation i det du skriver.
2018-07-12

    Sefarge VIP
Både härlig och naiv
djup uppmaning!
:}

2018-04-10

  AKT VIP
Tänker,: Sesam öppna dig! Gnider så på min lampa och önskar mig fler önskningar.
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl