Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygfärdig

En vindpust av frihet
i vimlet
på flygplatsen
En blå kaffekopp
-en croissant
som dolt i sitt inre
gömmer en bit choklad
Som livets goda
döljer sig
under den sträva ytan
En vindpust blott
- men ändå...




Fri vers av novembersol VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2018-04-10 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP