Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burn Before Reading II

den här dikten är inget vidare

som tur är kommer ingen att läsa den
för de ska ju bränna den innan de läser

( va fan?
brände du den inte?

du skulle ju inte läsa detta...)




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-10 11:26



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Åhå....
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP