Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SER DIG MED SLUTNA ÖGONLOCK

 

smeksamt berör du nu mina sinnen

framkallas gör svåra smärtsamma minnen

 

sluter mina ögon försöker att glömma

i mitt hjärta allt från nuet jag vill gömma

 

sådana svåra minnesbilder vill jag tömma

om allt du ger i kyssens vill jag drömma

 

sluter mina ögon på nytt med kraft

du blir min ängel du blir min vän

inte längre ska minnet ta min livssaft

endast dig ska mitt hjärta känna igen

 

jag har övat länge för att uppnå detta

ser nu bara dig när jag blundar min kära

så ivrig att för dig nyheten få berätta

vi kan älska utan att jag minns det dära

 

jag öppnade mina ögon och kunde dig se

all den kärlek och ömhet som du vill ge

jag blundar på nytt fäller en glädjens tår

aldrig ska jag med dig få några nya sår

alltid med dig ska jag få lyckliga år

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-14 10:02



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Underbart
Befriande
Transformation
Kärlek är allt
som är-allt

<3<3<3


Tack!
2021-01-14

  Sparvögat VIP
Så kärleksfullt faller dina ord i en ny tids kärlek...
2021-01-14

  Kajan VIP
Vilken underbar text om att lämna det smärtsamma, att lära sig gå igen, levandegjord.
2021-01-14

    Lena Staaf VIP
Så härligt när en ny kärleksfull relation kan läka gamla sår.
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP