Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

Du lägger inte pussel,
du vet inte hur man får bitarna att passa
Och du har fortfarande inte hittat din egen plats

Så vi förändrar världen
Till slut ska vi falla på plats nånstans
Under tiden spelar det ingen roll
Du behöver ingen plats

Du är min plats
Om det räcker för dig med så behöver vi ingen värld
Vi har varandra
Det har dom inte i den andra världen




Fri vers av BreakingHands
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-10 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BreakingHands