Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tro och vetande

jag tror inte på allt

jag tror inte på nånting

jag tror på ingenting

man måste ha nånting att tro på

jag tror inte att jag vet nånting

jag tror att ingen vet nånting




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-10 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin ärlighet i denna!
2018-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln säger att tron är en övertygelse, alltså inte ett antagande.
2018-04-10

    Ken Cassel
Tro på dig själv, vännen
Det är aldrig fel..
2018-04-10

  Språk, hjärna!
Det här har jag aldrig provat förut, så det klarar jag säkert! Pippi
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP