Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUSAN

Vart tog ljuset vägen som vi hade mellan oss
Innan vi började gapa och skrika på varann
Innan vi spontant började slåss
Innan vi på varann gick loss
Vilket jag nu ångrar förstås
För efter att vi gled isär har jag ju förstått
att jag saknar dig så otroligt mycket
Att jag fortfarande håller dig så otroligt kär
Så nu undrar jag var du är, så att jag kan säga
det här till dig, Susan
För vad vi än har bråkat om så vill jag tro att vi
kan lägga det där bakom oss utan några
som helst besvär och ge vårat förhållande ännu
en chans
För utan dig vid min sida har jag bara känt mig
så otroligt ensam
Känt mig eländig och ledsen med fy skam
Så var är du nu, Susan?

Ken Cassel
10/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-10 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel