Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest, del fyra


om jag ska leva
vill jag leva
ett värdigt liv




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-10 14:19



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ett värdigt liv har jag för mig att de kallade terapin jag gick på 90talet, de vaokey
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver