Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ringarna

 

 

 

ringarna

 

 

träden skänkte åror

planterades i hav

 

ro

ro

 

så följde jag vågen

hörde vågorna bli

bli

dyningar

 

 

ringarna

 

är lagda

insett har jag

 

 

ringarna är sjunkna in

så stiger de upp blir

blir

drömmoln

 

 

så ofta viskar jag bär mig med

de upplöses

 

 

 

din hand är en dyning din hand rör vid ögonstranden




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-10 14:56



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Så vackert... och som vanligt kommer bilderna.
2018-04-22

  aol
Så fintskaldat,
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser