Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan titel

jag är vilsen i mitt eget hem

känner ingen som kan ledsaga mig
till min gamla adress
där människor med tillit
lever i en dröm

jag har förlorad tron på livet

kan inte lita på
en värld utan kärlek

jag ser stora bestar
som äter min skinn med små tuggor

jag saknar nationalitet

tillhörighet

trots att världen är full med länder
misslyckas jag med att landa
i en av dem

jag smakar på mitt eget blod




Fri vers av Minona
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-10 15:55



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Rader som berör.
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona