Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vart droppen

som fick bägaren att rinna över
då hon började suga av honom på toppen av snoppen
För det var då som det kittlade till i hela kroppen
på honom så att han inte kunde hålla sig längre
eller ens hjälpa sig själv
Det var då som han sköt helskarpt uppifrån knoppen
Oj då, säger han då, lite uppgivet och blygt till henne
Det var inte meningen...

Det vart droppen!

Ken Cassel
10/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-10 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel