Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skitliv


Fiktiv

jag är
inte sann
mot mig själv
för det mesta
vet jag inte vem jag är
alla mina tankar
mina ord
mina handlingar
kommer som de är
men sen
undrar jag varför i helvete jag gjorde sådär
hit och dit
far mitt hjärta
och min hjärna likaså
det är svårt att veta vad det är som står på
svårt att hitta någon sorts fast punkt i detta jävla liv
är jag verklig eller helt enkelt fiktiv ?




Fri vers av Marmorera
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-10 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marmorera
Marmorera