Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In the air today ...

  

 

you kiss my gentle soul

touch my sunny heart

with your lovely eyes

taste my sweet poem

place your immense feelings

into my written words

release our freedom

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-11 14:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Njutbara ord...
2018-04-21

  Lars Hedlin
Så vackert :)
2018-04-20

  Blomma-Stjärna VIP
underbar luftig kärlek - bilden är också fin till!
2018-04-13

    Ken Cassel
Fint Thu :-)

Kram..
2018-04-12

    Max Poisé
Release the life...
2018-04-12

  Quasimodo
Ordens makt och kraft till det som ska vara och bli!
2018-04-12

  Nils-Robert
Vackra ord till den man älskar
2018-04-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat till fantastisk bild!
2018-04-11

    Dan Myrbeck
Fin dikt och fin bild!
2018-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av innehållet i din fina text!
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One