Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För stort hjärta

Du var en sann entreprenör
Med galna ideér
Så som sig bör
Fast alltid så snäll och rar
Trots att jag aldrig sa något
Ska du veta att du var underbar
Som kallade folk för drivna
och hjälpte dom att klättra
Vi alla känner smärta
Speciellt
När någon dör
Av ett för stort hjärta




Fri vers av Somatisering
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-10 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering