Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-05-14


Min älskare, Du med skönaste kropp och själ, bara Du kan

 

Berör mig...

 

låt din mun och tunga 

dansa, viskande färdas

över sidenhud
och hemligt gömda ställen,

bara Du tillåtes

besöka

 

 

"Åh, min gud,

giv mig din sprakande kärlek,

nattens gnistrande stjärnor

i suktande ögon

giv mig din älskogsheta mandom

pulsen i ömhetens smekning 

giv mig allt!"

 

 

Älska mig

såsom havet svallande stormar,

min otyglade vildhingst

så hetsande att rida

tag mig, åh snälla, tag mig 

öppna musslans pärlklädda  inre

att famna din livgivande eld

gränslöst omtumlande 

passionerat...

 

 

"...då allt som du vill

och allt jag vill

bara är"

 

           

 

bind mig, min konung, bind mig

gör mig till Drottning

säg att jag är Din...

 

 

"och våtvarma ord slingrar

likt paradisets smäckra ormar

kring armar och vrister

men jag kan bara be om mer, mer

och ännu mer"

 

 

smek mig, greppa höftens mjuka kurva

låt handens fingrar giva,

vad handens fingrar så kan ge

där, precis där... JA, åh, himmelens gåva

kyss skälvande längtan

under flämtande hud

 

 

"Låt mig nu höra, då manlig hunger

skriker efter Kvinna"

 

 

så fyll mina sinnen med vällust

och låt mig avnjuta HELA Digbit för bit

nakna lemmar, kropp och själ

gränslöst vanvettigt,  innerligt  

 

 

och jag faller...

 

 

i dina armar

 

 

utan tvekan

 

 

- Älska mig -




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-04-10 23:09



Bookmark and Share


  DominiQueen
Gud så vackert, totalt ångande passion, lidelse, närhet och het, het lust..
Tack.
Bokmärks.
2018-07-26

    ej medlem längre
Oj. Det var väldigt bra skrivet. Milde himmel.
2018-04-23

  Lars Hedlin
Fulländat i en euforisk känsla som tar en till en högre sfär :) kram
2018-04-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
här var det härligt, minst sagt:)
2018-04-12

    Peter Söderqvist
Erotisk dynamit.
Intensiv text full av känsla.
Bra skrivet.
2018-04-11

  Nils-Robert
Så innerligt och sensuellt på samma gång. Det går en ström av vällust genom kroppen då man läser.)
2018-04-11

    ej medlem längre
Vilken erotisk passion och längtan. Vilken glöd som i eld har verkan i var stavelse.
Vackert, hett, njutningsfullt skaldat om brinnande åtrå mellan man och kvinna.
Bokmärks.

Tack
2018-04-11

  M:tin
En sådan älskarinna vill ja ha och jag skall ta oss till ”sjunde himlen” och behandla henne som min gudinna, så fantastiskt skrivet min vän Alysse!!!!!!!
2018-04-11

  aol
Underbart upphetsande starkt skaldat,
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP