Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnefall

I dag bar jag huvudbonad
nytänd var stjärnorna
himlavalvet gnistrade
flämtande av partikel kollisionen.

Med välberäknat avstånd
passerade jag mötande tåg.
Gunnebostängslet som skiljde oss åt,
blev vår trygghetsram vid mötet.

Ganska enformig tidsrelaterad promenad
det enda bestående minnet;
jag började frysa om mina öron, 5 min över midnatt.
Den frostiga vårnatten gav ett anteckningsbart minne.

© Bosse 11 april 2018.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-11 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten