Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freja


Freja, den sköna Syr,
fruktbarhetsgudinnan sör
en katta i amourism

krävandes offer av sina dyrkare
i magiskhetens sältande mar

jag giver dig mitt sinne, själ og hjärta
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 265 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-11 02:56



Bookmark and Share


  Schizooliza
Yes, mr Amor!! Läckert smäktande med lustgasljuvlig ångande hetta i dina oemotståndliga skrifter som denna. :))))
2018-04-17

  Stay Golden
Man må se upp för att ge sitt hjärta åt jättar ;)
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando