Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt jag jagar jämt jättar med djupt gömda juveler

Mina ögon rör vid bojor av feberdrömmar
Mina händer tunga sömnens kojor formar
Min tunga fastklistrad mot min rosiga kind
Mitt ansikte vänt mot vårens varma vind
Mitt hjärta ljuvligt som ett djurs jämt på min ärm
Min vackra visa väcker vissa varma minnen än
Mina spöken står stela och stilla som sist vi sågs
Mina änglars ängslan är lite äventyrlig och ädel ändå
Min humor horribel, håller hemska hån mot harambe
Mitt sinne ser sanden som sakta simmar mot stranden
Min famn fylld av främmande formbara fantasifoster
Mitt liv leker med att leta efter lämpliga laster och luster
Min vy verkar vanlig men visar vissa visa vilda vissheter
Min hy helt himmelskt hårig uttrycker helheten hellre än vad jag heter
Min kropp kanske kass kastar kring sig konstiga fraser
Mina ord ornamenterar olika organ och orglar till oanade oaser




Bunden vers (Rim) av Bakom ridån
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-11 07:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Har du någonsin varit med om att sakna ord..? Då har dikten slagit hårt.
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån