Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är mitt andra försök att skriva en villanelle.


När du tittar i en spegel ( villanelle)

det är en del du missar på din vandring
jag har alltid betraktat dig som smart
när du tittar i en spegel så ser du ingenting

din värld skulle vara i stort behov av en breddning
men då du bara går rakt fram är det ofelbart
det är en del du missar på din vandring

dina tankar har börjat kretsa runt i en ring
för en utomstående är det helt uppenbart
när du tittar i en spegel så ser du ingenting

jag vet inte var jag ska hitta en öppning
för att få dig att inse det som jag ser så klart
att det är en del du missar på din vandring

du är så full av dig själv att du inte tar till dig nånting
kan du inte se att det här inte är hållbart?
när du tittar i en spegel så ser du ingenting

jag kan inte rädda dig från drunkning
det är som om din musik numera bara är i en tonart
det är så mycket du missar på din vandring
men när du tittar i en spegel så ser du ingenting




Bunden vers (Annat versmått) av Tomas Karlsson VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-11 09:22



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Klarsynt betraktelse!
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP