Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min katt. Har ni tänkt på?


Praktiskt lagd eller uppfinningsrikedom?

Tydligen är kuddar ett basalt behov även hos djur. (Min katt till exempel)
Eller är det just för att i naturen finns inga kuddar, och därför behöver Djur kuddar när det erbjuds dem i olika former?
Jag tänker på min katt...
Min katt kan använda tvätthögen på golvet, till att vila huvudet på!
Ibland använder han faktiskt en människokudde, även den som kudde, när han ligger i sängen!
Man kan allt bli förvånad över kattens uppfinningsrikedom!
Eller hur praktiskt lagd han är, och bara använder det som finns!




Bunden vers av Mim
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-11 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim