Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla skatten!

Runt halsen hade kvinnor förr medicinalväxter i en liten påse!
Motsvarigheten till skatt i nuläget, hos mig, är alla parfymvaruprover som erbjuds och ges till mig!
De räcker länge, dessa droppar!
Denna begränsade mängd!




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-11 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim