Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge gärna feedback!


Fotfäste

Det finns sköra ting och det finns kärlek. Med glasskärvor vid mina fötter blundar jag och ser den stora, svarta rymden och tänker att ingenting spelar någon roll. Alla mina tankar evaporerar ut i det obegripliga. Allt är tillfälligt och förgängligt. Jag kastas tillbaka till jorden vid ljudet av sprött regn mot fönsterblecket. Trädens yttersta grenar pendlar i vinden. Gravitationen kan krossa alla ben i din kropp, men den kan också hålla dig ömsint i handen i en värld av flyktingbåtar, skärmar och höjda röster. Jag måste låta dig hålla min hand. Jag måste svara genom att försiktigt sluta den, när dina darrande fingrar söker mig. Det finns sköra ting och det finns också kärlek.




Prosa av blekhet VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-11 10:03



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Mycket intressanta reflektioner
2018-04-11

  KattenKin VIP
Utsökt sökande.
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP