Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mosslik


Gränsdragning
och en botten där ovanorna sover
med ögonen i handen.
Sedd och tydd. Längre bort,
längre bort, sök pilen
längre bort. Min flykt
är av ett annat slag. 

Pålarna reser sig likt fingrar i dödsögonblicket.
Griper efter det ogripbara. Därute
väntar häst och vagn.
Lämningar i mossen,
syrefattig, sur, allt gulnar innan
det försvinner. Min flykt
är av ett annat slag.

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 297 gånger
Publicerad 2018-04-11 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson