Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristaller

jag låter bara kristaller skydda mig
resten får jag ta
själv
vad fick dig att tro att du kunde döda mig
min själ är odödlig
den lever i alla dimensioner nu
och nu kan ingen nå mig

går in i mig själv, andas in luft i alla organ
som om jag aldrig gjort det förut
och äntligen, äntligen så lever jag
ni trodde att ni kunde få ner mig
det kunde ni
men jag kunde resa mig igen
och här står jag nu:




Fri vers av reminiscenser
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-11 10:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
underbart höra vännen!
stark igen!

2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser