Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sweitziska helgonet Fridolin på tur!


Efter promenaden .....

Nu när våren kommer

och solen börjar värma

går jag mig så trött,

så trött....

Kryper ne i sängen

sover bort min broiler 

Å blir så glad,

så glad,

tar alla i min famn

Men minns inte de

vackra Namn!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-11 15:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vårluften känns och man blir lätt trött...men skönt är det ändå...
2018-04-21

  anits VIP
En mycket fint skaldat vårdikt!
2018-04-13

  AKT VIP
Underbart med en positiv dikt i vårens namn.
2018-04-12

  Bo Himmelsbåge
Skönt nu med vårvärmen och solen,
då man kan gå så långt o bli trött...
sedan ett hopp ned i bingen
där man sover så sött... sött!

Fin och inspirerande vårdikt!
2018-04-11

    ej medlem längre
Härligt att komma ut i vårluften!
2018-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Fin vårdikt, förmedlar livslust och livsglädje!
2018-04-11

    ej medlem längre
Det är underbart med våren då livsandarna vaknar och vi sträcker oss mot ljuset!
Vilken fin liten text det här var. Tack.
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy