Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabb då kan man bli med...

Ett litet leende kan göra under
och varar endast i ett ögonblick
och man har ju bara få sekunder
att få till ett riktigt klick!
Ja, men då måste man bara
vara riktigt kvick
och fatta vad
som görs
när det
rörs...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-11 16:37



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint formulerat
2018-04-15

  Fulbergarn
absolut
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt