Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt flyter...

Jajamän, panta rei...panta rei...
allt flyter vet du väl...

Dessutom är ju livet bara en dröm,
so why worry?

Vem av er kan med all er oro
lägga en aln till er livslängd?

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-11 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP