Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krokus kavalkad


Med liten storhet
kommer krokus upp ur lök
ett fint vårtecken




Bunden vers (Haiku) av överlevaren VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-04-20 17:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, de lyser verkligen upp...härligt...
2018-04-21

  Nils-Robert
Gulligt
2018-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku med vårkänsla!
2018-04-20

  Quasimodo
En härlig vårhaiku!!
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP